ЗАЩО НАС?2019-08-02T15:45:55+00:00

ЗАЩО НАС?

Нашите умения- гарантирано постоянно се обновяват за да сме в  крак с тенденциите

Д-р Енчо Стоянов е с опит в областта на спортната медицина над 20 години. Професионалната му кариера преминава през участие в разнообразни спортни национални отбори в следните спортове – футбол, колоездене, биатлон, баскетбол, волейбол, муай-тай. Развитието му продължава със създаването на частна практика в гр. Бургас от 2008 година насам.
Ние от Physio Sportiva сме малка работилница за вашите малки и големи проблеми по ходовата ви част. Резултатите, които искате, може д
а постигнете с нашите усилия. Фокусираме се не само върху проблемът Ви, а и в други фактори свързани с него. Нашата спортно медицинска практика предлага поредица от нетрадиционни услуги, някои от тях дори уникални за нашата страна.

Най- съществената част от нашата работа включва:

Работим с професионални атлети

Ние предлгаме пълна гама от услуги и клинична експертиза нужна на един професионален отбор. Така че, отборът да е в топ форма когато се състезава. Доверили са ни се няколко професионални отбора и множество индивидуални спортисти на национално ниво. Правим задълбочена експетиза на проблема, за който ни посещавате. Така може да положим изключителни грижи за да сме Ви максимално полезни.

Работим и с хора активни в свободното си време, и с хора нямащи нищо общо( необичащи дори) със спорта, но имащи проблеми по ходовата си част

Готови сме да помогнем на всички, които имат малък или голям проблем, получен преди ден, два или преди месеци наред, дори години. Работим еднакво както с професионални сътезатели, така и с хора активни в свободното си време, с ветерани, с аматьори, с начинаещи, с деца. Нашата цел е да помогнем на повече хора.

Бърза и точна диагноза

Това е нашата цел още от първото Ви посещение. Да сте наясно какво се е случило с Вас, за да не ви размотаваме безсмислено, както най-често се случва с пациентите днес ходейки при поредният невролог, и не добре подготвен ортопед. Ще Ви зададем много въпроси, отговорите на които ще ни помогнат да поставим точната диагноза. Точната диагноза ще ни позволи да разберем патологията и етапа на вашият проблем. Това ще определи от какво лечение се нуждаете. Разбирането защо тази част от тялото Ви страда е основната част от мениджмънта на проблема Ви. Страдащата част на тялто Ви често е “жертва“ на серия от проблеми във вашето тяло.

Какво да очаквате от Physio Sportiva?

В края на вашето посещение Вие ще имате добро разбиране за вашият проблем и неговият актуален стадий.

Иновативно лечение

Ние помагаме на професионалните състезатели и всички други пациенти бързо и сигурно да се завърнат в играта използвайки различни напреднали подходи за терапия приложими в елитният спорт. Възползвайте се от това.

Максимални резултати за минимално време

Тъй като ценим много Вашето време и желание за лечение най-правилно би било да Ви предложим лечение, което да Ви осигури максимални резултати за минимално време. Напълно реални неща.

Промяна още след първата терапевтична сесия

В повечето от случаите ще усетите промяна в състоянието си още след първото приложено лечение. Напълно реални неща.

Изключителни грижи

Да Ви заърнем по-скоро в играта/живота е всичко, което се стремим да направим за Вас като наши пациенти.Прилагаме индивидуален подход към всеки един пациент и изключителни грижи за постигане на максимален резултат от лечението. Напълно реални неща.

Ние от Physio Sportiva предлагаме разнообразие от нехирургичо лечение, правейки така, че атлета да се завърне в играта за много кратко време. Напълно реални неща.

Лесен достъп без да бъдете вписвани в чакащи листи

Изключително много ценим Вашето време и сме съпричастни към Вашите здравословни проблеми. Вашето посещение при нас може да бъде много лесно и достъпно, без да е необходимо да се записвате в чакащи листи. Често е възможно да ни посетите в рамките на до 48 часа след първичният контакт с нас. Това гарантира и бързо разрешение на вашият здравословен проблем. Напълно реални неща.

Силно вярваме и оценяваме, че може да направите разлика между това което предлагаме при нас от Physio Sportiva и това което се предлага на други места. Това ни прави уникална лекарска практика по спортна медицина изцяло отдадена на своите пациенти.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Моля, разгледайте предлаганите от Physio Sportiva  услуги.

ЗАПАЗИ ЧАС
УСЛУГИ

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Работим с утвърдени спортни марки на световно ниво.

Send Inquiry

Please use the form to make an Inquiry.