Функционална диагностика2019-08-01T13:38:12+00:00

Project Description

Функционална диагностика

CHECK MY LEVEL

Представяме Ви уникалната патентована съвременна технологя:

CHECK MY LEVEL

ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ТРЕНИРАНЕ

30 СЕКУНДНО ДНЕВНО ОЦЕНЯВАНЕ И СТЕ ГОТОВИ
ЩЕ ИМАТЕ ТОЛКОВА ИНФОРМАЦИЯ, КОЛКОТО ВИ ТРЯБВА ЗА ТРЕНИРОВКАТА
ЩЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВИТЕ
ЩЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ДА ПРОМЕНИТЕ
ЩЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА ТРЕНИРАТЕ
ЩЕ ЗНАЕТЕ ДО КОЛКО СТЕ ГОТОВИ ЗА ТРЕНИРОВКА ДНЕС
ЩЕ ЗНАЕТЕ КОЛКО СТЕ ВЪЗСТАНОВЕНИ СЛЕД ТРЕНИРОВКАТА ВЧЕРА
ЩЕ ЗНАЕТЕ КОГА ДА ТРЕНИРАТЕ И КОГА ДА ВЪЗСТАНОВЯВАТЕ
ЩЕ ОПТИМИЗИРАТЕ ТРЕНИРОВЪЧНИЯТ СИ ПЛАН ЗА ПО-ДОБРИ ПОСТИЖЕНИЯ
ЩЕ ТРЕНИРАТЕ ПРАВИЛНО
ЩЕ БЪДЕТЕ ПО-ДОБРИ

Знаете ли кога да възстановявате и кога да тествате границите на възможностите си?

Повечето хора не знаят

Тежките тренировъчни сесии може да не увеличат производителността, но със сигурност могат да увеличат риска от травми и претрениране.

CHECK MY LEVEL ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ТРЕНИРАНЕ

CHECK MY LEVEL

ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ТРЕНИРАНЕ

Помага ви да тренирате правилно и да бъдете по-добри

КАК РАБОТИ?

ОСТАВЕТЕ ВАШЕТО ТЯЛО ДА ГОВОРИ

CHECK MY LEVEL отчита натоварването върху вашите нерви и мускули. Корените на методът са във физиологичният феномен на мускулният рефлекс генериран от специфичен с ниско напрежение ток. Прецизното отчитане на закъсняването и интензивността на този рефлекс предоставя оценка на цялостното натоварване върху нервно-мускулната система. Получената оценка дава точно и в реално време готовността на трениращият за следващото натоварване. CHECK MY LEVEL оценката е базирана на персонална сравнителна линия, а не на недействителна стойност. А това е много точен метод за анализ на възстановяването. Препоръчваме оценката да се прави всеки ден или според вашият тренировъчен план.

премахнете стикерът

премахнете стикерът

поставете електродът

поставете електродът

свържете устройството

свържете устройството

поставете сензорът на палецът

поставете сензорът на палецът

готови резултати след секунди

готови резултати след секунди

CHECK MY LEVEL е бързо и точно решение за оценяване на нивото ви на възстановяване и готовност.

CHECK MY LEVEL ПОЛЗИ Ползи:

  • Информация за готовност за тренировката в реално време
  • Избягване на претрениране и предсказване на травми
  • Визуализира нивото на суперкомпенсация , индивидуално
  • Средство за анализ и планиране за треньори и състезатели

Готови ли сте да поемете следващото предизвикателство?
Кой е готов за тежка тренировъчна сесия?
Направете атлетите си по-силни!

CHECK MY LEVEL предоставя бърз и надежден начин за анализиране на индивидуалната тренировка на всеки един състезател- професионалист или любител, и нейното въздействие и ефективност, възстановяване и готовност на всеки атлет.

Този метод е изключително ценен и използван при спортове изискващи скорост, координация, сила, издържливост, за индивидуални атлети и за всички отборни спортове.

Методът е за:

  • спортуващи за здраве
  • треньори
  • експерти по производителност
  • атлети
  • спортни лекари
  • научно-изследователски групи

Пълният CHECK MY LEVEL -пакет съдържа устройство за оценяване, мобилно приложение и cloud service.

Устройство за оценяване е връзката между тялото Ви и мобилната апликация Устройство за оценяване е връзката между тялото Ви и мобилната апликация. Устройството изпраща специфичен електрически сигнал с ниско напрежение към периферната нервна система и записва реакцията. Резултатът се прехвърля безжично към мобилното приложение.
Мобилно приложение анализира измерваният резултат и го сравнява с Вашите собствени данни. Апликацията представя лесно за ползване тестване в реално време и препоръчва как да оптимизирате тренировката си. Мобилно приложение анализира измерваният резултат и го сравнява с Вашите собствени данни.
Cloud service - всички измервания се запазват в cloud service на CHECK MY LEVEL за лесен достъп навсякъде и по всяко време Cloud service – всички измервания се запазват в cloud service на CHECK MY LEVEL за лесен достъп навсякъде и по всяко време. Вашият спортният лекар, треньорът Ви и други експерти по производителност имат достъп до измервания на всички атлети за по-нататъшен анализ и оптимизация на тренировъчните сесии.

ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ТРЕНИРАНЕ

ЗА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНО ТРЕНИРАНЕ

ПРОВЕРИ МОЕТО НИВО

Методът Check my level е разработен съвместно със спортисти и учени в областта на спортната медицина във Финландия, една от водещите страни в която това направление от медицината е на върхово ниво.

Check my level е патентован.

Качество и важна част от:

check my level trusted partners

Check my level се използва от множество световни и олимпийски шампиони от различни видове спортове.

ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОБВАТЕ

За повече информация и за всички които желаят да закупят тази революционна технология в спортната медицина моля, позвънете на тел. 0877325461, Physio Sportiva

Как работи организма на един състезател при условията на екстремни физически натоварвания може да се изследва при провеждането на специални функционални тестове които определят адаптацията на организма към тях. Кардиореспираторната система е най-важната и отговорна за адаптацията към натоварванията в спорта. Не случайно тя е тази, която подлежи на основна проверка чрез специални тестове за определяне на функционалният работен капацитет на организма.

За да се определи функционалният работен капацитет на организма се използва стрес ЕКГ тест и метаболитен газов анализ. Стрес екг теста е най-често използваният неинвазивен тест за откриване на сърдечно-съдови заболявания при симптомни и асимптомни пациенти.

Метаболитният газов анализ при натоварване дава информация за обема кислород на килограм телесно тегло, който е необходим за извършване на физическата работа.Информацията получена от тези изследвания е важна за организацията на тренировъчният процес и индивидуалният подход към всеки един от състезателите в отбора.