КОНТАКТИ2018-12-23T20:42:34+00:00

Информация за контакти


Моля, всички пациенти желаещи да посетят офиса по спортна медицина да направят предварително записване на посоченият тел за контакти в работни дни от понеделник до петък от 8.00 до 19.00 часа. Прием на пациенти се извършва само след предварително уговорен ден и точен час. За уговорка за прием извън посоченото работно време, моля използвайте телефона за контакт. При невъзможност да посетите офиса от понедлник до петък, е възможно, след предварителна уговорка, това да стане през събота или неделя.

Моля, спазвайте точно уговореният час за прием. За отмяна на предврително уговорен час за прием моля, обадете се по телефона най-малко 24 часа преди това. При невъзможност да се посети офиса в денят на уговореното време моля, да се обадите по телефона за това.

Моля, по време на престоя в чакалнята, прегледа и извършването на манипулации и процедури в кабинета пациентите да не използват мобилните си телефони. Благодарим Ви за разбирането. Тютюнопушенето в сградата е абсолютно забранено.

Достигайки до комплекс “Перла“ в комплекс ж.к. “Зорница“ моля, не влизайте през бариерата му. На ъгълът в дясно преди нея има ателие Onyx Art. До него шивашко ателие Прокрафт.След него има офис за интериорен дизайн и мебели. Следва гаражната автоматична врата на сградата. Третата врата след гаражната е входът на партерното помещение, в дъното на коридорът и в ляво се намира кабинетът.В дясно ще ви остане тенис игрището на спортният комплекс Каменица Арена.

Вече имате и удобството да направите своята медицинска консултация използвайки Skype за връзка от която и част на света да сте. За да се осъществи консултацията е нужно да се договори предварително взаимно удобно време и да се заплати предварително сумата от 50.00 лв.

Запази час

Изпрати запитване

гр. Бургас, п.к. 8018
ж.к. „Зорница“, VIP комплекс Перла, партер
+359 877 325 461
Работно Време
Понеделник – Петък
08:00 – 19:00
Email: info@sportsmedicinedoctor.eu