GOOD EVENING
Today is 17.8.2018
The time is 19:48

Dr. Encho Stoyanov

specialist in sports medicine

MAKE ANAPPOINTMENT

FootBalance стелки за ежедневен комфорт на ходилата

Не е нужно да имате проблеми с ходилата или последващи от това проблеми с други части на тялото ви, за да се наслаждавате на комфорта и ползите от употребатата на FootBalance индивидуалните стелки. Нашите стелки могат да помогнат на всеки да постигне индивидуален комфорт и да паснат към вашите обувки, боти, маратонки, обувки за планина, за тенис, за борба и много други спортове- просто правейки неудобните и недостатъчно създаващите опора обувки повече удобни и доставящи наслада.

Защо не изпробвате предизвикателството, което FootBalance ви предлага и представя в Бургас днес? Ходилата ви заслужават повече комфорт и грижи. Те го заслужават. Те са това, което ни служи от сутрин когато станем от леглото до вечер когато легнем в леглото. Те са една съвсем малка повърхност спрямо повърхността на цялото ни тяло. А толкова важна част за това да сме в движение. С богатата гама, която предлагаме, ние може да ви помогнем да постигнете оптимална форма на ходилата ви в буквално всяка обувка. Разполагаме с модели с покритие от естествена кожа в два различни цвята- кафяв и черен. Дамски и мъжки модели.

Комфортно изработени по поръчка за всяка обувка, стелките ще засилят вашата увереност в обувката, в която са поставени. Така вашите активности през денят ще бъдат по-приятни.

Кой не е страдал някога от болки в ходилото от лошо пасващи обувки? Когато не трябва да се тревожите за ходилата ви вие може да се фокусирате върху движението – дали ще се представите добре на работа или спортно състезание или посещавайки една последна точка от вашата екскурзия до желано място или от днес извървявайки повече разстояние на вън и с по-малко почивки- всичко това може да се постигне с правилно избраната стелка за вас. А да се движи човек- това е основна функция на всеки.

С FootBalance индивидуалните стелки вие може да изпитате повече удоволствие от удобните по мярка направени стелки, които може да използвате във всяка обувка независимо дали е официална, ежедневна или спортна. Индивидуално направени по вашите уникални ходила, стелките доставят точно на място упората от която те се нуждаят. С правилната и на място подкрепа умората по ходилата и краката ви ще намалее и ще се наслаждавате повече на ежедневния комфорт и увереност при вървене. И още нещо- индивидуалната изработка прави вашите обувки така, че все едно са направени по вашето ходило. С голямото разнообразие стелки, които предлагаме ние може да направим подходящата стелка за всяка обувка. Вие може да избирате из между ширината на стелката, дебелината й, омекотяването й, устойчивостта й, която желаете за всеки тип обувка без значение колко тясна е тя, без значение на ежедневната ви активност, без значение каква е интензивността на движенията ви през деня- обикновенна или като на професионален състезател.

Индивидуално изработени чехли/сандали

Това е друга услуга, която FootBalance предлага. За всички свои потребители за летните месеци и за всекидневна употреба у дома по всяко време предлагаме 100% индивидуално изработени ортопедични чехли които се изработват отново по вашето ходило и проблем ( ако има такъв ). Чехлите са изключително удобни и комфортни, с красив външен вид, стилни, елегантни. Те са подходящ както при съществуващи проблеми по ходилата ви, така и за ежедневна употреба за да доставите комфорт на ходилата си. Могат да се носят с всякакъв вид облекло- официално, елегантно, спортно. Ще ви забележат с тях. Предлагаме мъжки и дамски модели, различни номерации.


FootBalance Enjoy - 100% индивидуални ортопедични чехли за всекидневна употреба. Стилен дизайн и изискан външен вид. Покритието от микрофибър дава меко усещане на босите ви ходила. Дамските модели идват с тънка елегантна бяла кожена каишка елегантно контрастирайки с тъмнокафявата им основа.


FootBalance Relax - 100% индивидуални ортопедични чехли за всекидневна употреба. Сандали за всеки, който желае да има комфорт и подкрепа за ходилата си по всяко време. Горното им покритие заедно с омекотяването на петата ги правят изключително комфортни за носене. С вградена подкрепа за вашият свод. Отново изработени единствено и само за вас- строго индивидуално. Удобни, комфортни, стилни, елегантни.